Nagels & Pedicure Birgit

fish spa - kalknagelbehandelingen - voetreflexologie 
ultieme nagelverharder - gellak in 1 laag - nagelstudio

Opleidingen

Wie is de drijvende kracht achter Bieautiful?

Identiteitsgegevens

Naam:                             De Metsenaere

Voornaam:                       Birgit

Geboren:                         14/09/1978 te Kapellen (Antwerpen)

Kinderen:                         2

In Sint-Truiden sinds:        2011

Oorspronkelijke opleiding: Handel

Voorgaande jobs:             Sales, personeelsdienst, administratie

It's tea time!

Gepassioneerd door het vak ben ik. Ik sta ermee op en ga ermee slapen. Ik vind het erg leuk om alle handelingen zo goed mogelijk uit te voeren en behandel je zoveel als m'n mama. 

Het aankleden van de zaak en het presenteren van de behandelingen vind ik ook heel fijn. Klantenkaartjes, folders, etalagemateriaal en deze website ontwerpen, zelfs de minder leuke dingen doe ik graag want dat hoort er allemaal bij om zo goed mogelijk voor jou te kunnen zorgen.

Mijn zaak ademt. Ze leeft. En haar deur staat open voor jou. Je zal je snel op je gemak zijn op mijn stoel. Er zal een rust over je heen komen. Je zal voelen hoe moe je bent, hoe gestrest je was voor je binnen kwam. Of juist intens kunnen genieten van de gezellige omgeving. Ik geloof niet in een klinische uitstraling (wel klinische hygiëne). Dat schept afstand tussen elkaar, en tenslotte zijn we allemaal mensen. Ik mag dan wel gecertificeerd zijn, uiteindelijk ben ik ook maar een vrouw die zo goed mogelijk haar best doet om het iedereen naar haar of zijn zin te maken. Net zoals jij. Alleen kom jij hier om ook eens verzorgd te worden. Om eens aan de andere kant te zitten. Je batterijen opladen. 

"You can't pour from an empty cup."

Je kan niet uit een leeg kopje (theekopje) gieten. En hoe kan je je "kopje" het best vullen dan door zelfzorg? Even weg uit de drukte en op en top verzorgd weer buiten gaan, er weer tegenaan met misschien wel een "gevulde theepot" in plaats van een "kopje". Daar geniet heel jouw omgeving van!

Persoonlijke interesses en hobbies

Het moederschap en alles wat daarbij hoort

Keltische cultuur & natuurreligie 

Zwemmen

Lezen

Filmpje kijken

Lekker uit eten gaan

Voeding als medicijn